Декември... Ах този приказен Декември.
Месец изпълнен с толкова много настроение, уют и усмивки, светлини, украса и коледно настроение.

Празнични оферти 2022

Подаръци, подаръци и пак подаръци.
Ако търсите идеи за това какво да подарите на семейството си, приятелите или колегите, то сте на точното място.
Предлагаме ви оферти за всеки вкус и бюджет от нашите партньори.

А ето и няколко съвета за коледни подаръци:

За семейството – често ни е трудно да изберем подарък за най-близките ни. Може би вече сме се изчерпали от към идеи или пък най-близките ни хора имат всичко, а може би и те нямат идея какво искат. Е, все пак няма да ги оставим без подарък…

За мама, тати, баба и дядо – зарадвайте ги с нещо стойностно, което ще издържи във времето, като например качествена кожена чанта или портфейл. А може би един хубав шал, шапка или ръкавици. Или им подарете емоция, като им купите билет за изложба, концерт или театърът, на който искаха да отидат.

  • Един кожен колан е идеален подарък както за жена, така и за мъж. А защо не и вратовръзка.
  • Смарт часовниците са подходящи както за спортуващите така и за всеки друг, заради голямото разнообразие от функции, които предлагат.
  • Кашмирът е винаги на мода, един пуловер или шал от кашмир би бил чудесен подарък за всеки.
  • За партньорът ни – не чакайте последния момент да изберете подарък за човекът до вас. Изненадайте приятелката си или съпругата си с оригинално бижу, чанта или чифт желани ботуши. Ако искате да заложите на нещо красиво и за двама ви сатенена нощница или красиво бельо са идеалният подарък. Може би партньорката ви си мечтае за ново палто или зимно яке, а може би вече има такова и желае да го разходи някъде. То тогава билет за някое културно събитие или дори почивка в чужбина би бил идеален подарък за нея.
  • А вие дами може да зарадвате вашите половинки като ги изненадате с нов часовник, колан или зимна шапка. Яке, пуловер или боти ще топлят вашият любим цяла зима. Чудесна идея за подарък е и една стилна и качествена риза. А ако не е по модните изкушения, е тогава помислете за нещо технологично – дрон, смарт часовник, нещо за компютърът или любимата му игра.
  • За децата и внуците – кое дете не обича да играе в снега? А за топли крачета и снежни човечета едно зимно яке и непромокаемо бутуши са задължителни. Тийнейджърите пък със сигурност ще се зарадват на моден суитшърт или актуален пуловер, защо не и готина раница с любим герой. Маратонките на Nike са желани от всеки подрастващ и са прекрасен коледен подарък. Ако пък не е фен на Nike то тогава има хиляди други модели и цветове за да изненадате своето дете или внуче.

Коледа е празник, който събира семейството, приятелите и носи много настроение и усмивки, но също така може да бъде и доста натоварващ за семейния бюджет. Ако разполагате с ограничен бюджет или пък искате нещо мъничко за колега или приятел, то една шапка или ръкавици е идеален подарък. Може да се възползвате и от големите намаления и оферти от партньорите ни, за да купите нещо стойностно на разумна цена.

При избора на подаръци винаги мислете за интересите на човека, на когото ще го подарите. Ако е спортен тип, то една раница или тениска би бил чудесен подарък. Ако пък е с елегантен стил, то тогава един портфейл, вратовръзка или риза биха били оценени високо.

И да не забравяме, Коледа е за споделяне – за споделяне на усмивки, на емоции и щастливи моменти!