Черен петък 2022

Черен петък - денят, който се свързва с лудо пазаруване

Първият петък след Деня на благодарността дава началото на предколедното пазаруване в САЩ още от средата на миналия век.

В последните години Черният петък навлезе и на родна земя, като намаленията са както във физическите, така и в онлайн магазините, където започват понякога по-рано.

Какво си заслужава да купим по време на Черен петък?

  • Палто - задължителна връхна дреха за зимата, която може да бъде незаменим акцент в тоалетът ви. Различни десени, материи и кройки, каквото и да изберете, то намаленията на Черен петък ще ви бъдат от полза.
  • Сникърси - все по-популярни, в различни цветове и форми, удобни обувки за ежедневието, които дамите могат да съчетаете както с панталон, така и с пола или рокля.
  • Премиум чанта - Всяка дама има поне една чанта или раница, а защо не и няколко. Сега може да изберете от множество модели, цветове и марки като Tommy Hilfiger, Guess, Furla, Moschino, Marc Jacobs, Pinko и много други, на добри цени и да попълните колекцията си с невероятен аксесоар.
  • Боти или ботуши - дали ще заложите на високите ботуши тип чизми или на боти тип Челси, или може би на ботуши с ток, то сме сигурни, че няма да сбъркате каквото и да изберете. Аутфитът ви за зимата ще бъде допълнен перфектно.
  • Коктейлна рокля - наближават Коледните празници, а и не само… Коя жена не би искала да има в гардероба си красива рокля.
  • Коледни подаръци - знаете какво биха искали или на какво биха се зарадвали вашите близки за Коледа, а защо не се възползвате от намаленията за да напазарувате за Коледа? Не чакайте последния момент…
  • Спортни модели - спортът, все по-популярен и все по-достъпен. Без значение дали сте начинаещ или отдавна спортуващ, то спортната екипировка е задължителна. Ски яке, спортен екип или маратонки – вижте предложенията за Черен петък и се възползвайте от намалението за да попълните спортната си колекция.

Подарък на изгодна цена

Дали ви се иска ново палто, различна чанта или пък обувки, то Черният петък е чудесен момент да вземете нещо на изгодна цена. Не забравяйте и за коледните подаръци. А най-хубавото е, че можете да пазарувате от уюта на домът си, без да се налага да се блъскате с множество хора в претъпканите магазини.

Побързайте, шопинга е в разгара си и всяка секунда е важна!